Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Vacature voor een dakdekker die zzp'er is

Ben je een vakbekwame dakdekker en op zoek naar een vacature om als zzp’er aan de slag te gaan? VML Groep B.V., gevestigd in Limmen, biedt je de perfecte gelegenheid om als zzp-dakdekker te schitteren. Je expertise in het plaatsen, onderhouden en repareren van daken, gecombineerd met een scherp oog voor detail en kwaliteit, maakt jou de ideale kandidaat voor ons team.

 

Uiteenlopende projecten
 Uitgebreide vakkennis
 Geen klus is te gek

Ga als dakdekker aan het werk via onze vacature als zzp'er

Onze vacature voor een dakdekker die zzp’er is, is speciaal ontworpen voor zelfstandige professionals die hun stempel willen drukken op de bouwsector. Bij ons krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken, terwijl je toch geniet van de zekerheid van consistente projecten als dakdekker. Dit varieert van complexe gevelreparaties tot innovatieve dakrenovaties, waardoor je werk in dak- en geveltechniek divers en uitdagend blijft. Ben je ook vaardig in geveltechniek? Overweeg dan om je expertise uit te breiden met onze vacature voor een allround timmerman, waardoor je werkzaamheden nog gevarieerder worden.

 

Vraag ons om meer informatie!

Verrijk je zelfstandige loopbaan in dakdekkerwerk

Wil je als dakdekker aan de slag en ben je op zoek naar een passende vacature voor jou als zzp’er? Maak nu de stap om je zzp-carrière te verrijken bij VML Groep B.V. Stuur ons je cv en een motivatiebrief, waarin je jouw ervaring en enthousiasme om met ons te werken uitlicht. Heb je vragen over de vacature of over het werken bij ons bedrijf, neem dan contact met ons op. Als zzp-dakdekker bij ons, word je deel van een dynamische omgeving die vakmanschap waardeert en stimuleert. Jouw bijdrage aan ons succes in dak- en gevelwerk is waar we naar op zoek zijn.