Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Dakdekker vacature zzp

Uiteenlopende projecten
Uitgebreide vakkennis
Geen klus is te gek

Wil jij als dakdekker aan de slag met een vacature waarin jij op zzp-basis kunt werken? Stel je voor: bij VML Groep B.V. in Limmen krijg jij de kans om als zzp’er te schitteren op de Limburgse daken. Jij bent een meester in het plaatsen, onderhouden en repareren van daken, en je hebt een scherp oog voor detail en kwaliteit.

Vraag ons om meer informatie!

Zzp’er aan het Werk: Jouw Traject in de Dakdekker Vacature zzp

Onze vacature voor een zzp dakdekker geeft jou de kans om als zelfstandige professional een stempel te drukken op de bouwsector en de kwaliteit van onze gevelreparaties. Je combineert zo jouw vrijheid als zelfstandige voor het aanpakken projecten met de zekerheid van regelmatig werk als dakdekker. Dankzij de veelzijdigheid aan projecten binnen onze dak- en gevelwerkzaamheden ga je elke dag weer met een andere taak aan de slag. Focus jij je liever op het hout van gevels? Bekijk dan zeker ook onze vacature voor een allround timmerman.

Solliciteer vandaag nog

Wil jij jouw zelfstandige carrière als zzp dakdekker uitbreiden door te reageren op deze vacature? Stuur ons dan jouw cv en vertel ons meer over wie je bent en waarom je bij ons wilt werken in een motivatiebrief. Als je nog vragen hebt over deze vacature of over het werken bij ons bedrijf, neem dan gerust contact met ons op.