Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Buitenschil - Coating werkzaamheden VMLGroep diensten

Coating

VMl groep pakt de volledige buitenschil van uw huis/pand aan.

gevel reiniging vmlgroep
Reinigen-en-coaten-western-red-cedar-scaled-1

Wat wij doen

Bij VMLGroep begrijpen we het belang van het behoud van de uitstraling en duurzaamheid van uw pand. Daarom bieden we gespecialiseerde coatingdiensten aan via Rapid Clean Coating. Onze aanpak omvat zowel reiniging als langdurige bescherming om ervoor te zorgen dat uw gevels er niet alleen schoon en fris uitzien, maar ook bestand zijn tegen het weer

 

Rapid Clean Coating is een geavanceerde en duurzame oplossing die specifiek is ontworpen voor sterk vervuilde gevels. Organische en atmosferische vervuiling kunnen in de loop der jaren de uitstraling van gevels aantasten en ze kwetsbaar maken. Dit kan leiden tot waardevermindering van uw pand. Ons team begint met een grondige reiniging van de gevel om alle ongewenste verontreinigingen te verwijderen. Vervolgens passen we geavanceerde nanotechnologie toe om een onzichtbare, langdurig beschermende coating aan te brengen. Deze coating bewaart niet alleen de oorspronkelijke kleur van uw gevel, maar stoot ook vuil en vocht langdurig af.

Specialistische kennis en milieubewustzijn

Bij VML Groep beschikken we over gespecialiseerde kennis op het gebied van reiniging en langdurige bescherming voor verschillende ondergronden. We begrijpen het belang van milieubewustzijn en streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarom maken we gebruik van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen en duurzame nanocoatings.