Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Vacature voor timmerman

Uiteenlopende projecten
Uitgebreide vakkennis
Geen klus is te gek

Wil je als timmerman aan de slag en ben je op zoek naar een passende vacature? De vacature voor allround timmerman bij VML Groep B.V. in Limmen wacht op een vakman zoals jij. Wij hebben een vacature voor timmerman beschikbaar in een bedrijf waar liefde voor vakmanschap, precisie en toewijding centraal staan. Als ervaren of beginnend allround timmerman, kun je een significante bijdrage leveren aan ons team. We zoeken iemand die met enthousiasme ons team komt versterken. Solliciteren op een vacature voor fulltime timmerman bij ons betekent kiezen voor een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.

 

Vraag ons om meer informatie!

Ga aan de slag als timmerman door te reageren op onze
vacature

 

In de rol van allround timmerman bij VML Groep B.V. ben je meer dan een vakman; je bent een sleutelfiguur in het realiseren van onze ambitieuze projecten. Met de vacature voor timmerman die wij beschikbaar hebben, zoeken we iemand die in staat is om zowel onafhankelijk als in teamverband uitstekend werk te leveren. Je werkt aan uiteenlopende gevelwerkzaamheden, van het restaureren van historische panden tot het bouwen van moderne architectonische meesterwerken. Jouw inzet en vakbekwaamheid zorgen voor duurzame en esthetisch verantwoorde bouwwerken die onze klanten weten te waarderen. Door te solliciteren op deze vacature voor zowel parttime als fulltime timmerman heb je de kans om je technische kennis toe te passen en je vaardigheden in projectmanagement te ontwikkelen. Bij VML Groep B.V. wordt jouw bijdrage aan het succes van elk project erkend en gewaardeerd, en krijg je de ruimte om te groeien als professional in de boeiende wereld van timmerwerk en constructie.

 

Bouw aan je toekomst bij ons ervaren bedrijf

Er wordt een allround timmerman gezocht om ons team te versterken! Wij hebben een leuke fulltime en parttime vacature beschikbaar om op te solliciteren, voor de functie van timmerman. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bedrijf dat investeert in de ontwikkeling van zijn medewerkers en waar je vakmanschap echt gewaardeerd wordt. Kies ervoor om te solliciteren op onze fulltime of parttime vacature voor timmerman en start een lonende carrière bij VML Groep B.V. Als jij de allround timmerman bent die door ons gezocht wordt, nodigen we je graag uit om deel uit te maken van ons team. Stuur je cv en motivatiebrief of neem contact op voor meer informatie over de vacature voor timmerman die wij beschikbaar hebben of bekijk onze andere vacatures.