Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Vacature voor dakdekker

Uiteenlopende projecten
Uitgebreide vakkennis
Geen klus is te gek

De splinternieuwe vacature voor dakdekker bij VML Groep B.V. in Limmen geeft jou de kans om met uitdagende en gevarieerde projecten aan de slag te gaan. Als dakdekker beheers jij de kunst van het dakdekken tot in de puntjes en ben je een essentiële schakel in ons bedrijf dat huizen transformeert tot veilige en warme havens. Ben jij de dakdekker die door ons gezocht wordt voor deze dynamische vacature?

Vraag ons om meer informatie!

Jouw toekomst met onze vacature waarin je gaat werken als dakdekker

Werken als dakdekker houdt veel meer in dan alleen maar het leggen van dakpannen. Het is een ambacht waarbij jouw vakmanschap, precisie en oog voor detail centraal staan. Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en te werken in een team dat streeft naar perfectie in elke klus. Ook als zzp dakdekker word je door ons gezocht voor diverse projecten. Zie jij jezelf al werken als dakdekker of wil je je liever als allround professional in gevelwerkzaamheden bij ons inzetten? Het is allemaal mogelijk met onze vacatures waarin we personeel zoeken voor gevelwerkzaamheden.

Zet de stap en solliciteer vandaag nog

Dakdekker gezocht: jouw toekomstige carrière ligt klaar om opgebouwd te worden, net als de prachtige daken die jij gaat creëren bij ons gevelbedrijf. Neem de eerste stap in een lonende loopbaan waarin jouw vakmanschap in de schijnwerpers staat. Solliciteer vandaag nog als jij de dakdekker bent die door ons gezocht wordt of neem contact met ons op als je nog vragen hebt over deze functie.