Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Vacature voor schilderwerkzaamheden

Uiteenlopende projecten
Uitgebreide vakkennis
Geen klus is te gek

Bij VML Groep B.V. in Limmen zijn we op zoek naar de ideale kandidaat voor onze vacature voor schilderwerkzaamheden. Heb jij het in je om huizen en bedrijfsruimtes te transformeren en onze projecten te voorzien van jouw professionele visie? Dan zijn wij op zoek naar jou als aanwinst voor ons gepassioneerde team.

Vraag ons om meer informatie!

Ontdek de veelzijdigheid van onze vacature voor schilderwerkzaamheden

Door te reageren op onze vacature voor een schilder krijg jij de kans om jouw schilderwerkzaamheden binnen dak- en gevelwerkzaamheden naar het volgende niveau te tillen. Bij ons krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten en te werken aan projecten die echt een verschil maken. Als voor jou geen klus te gek is, ben je snel een onmisbaar deel van ons personeel voor gevelwerkzaamheden. Wil je liever aan de slag als dakdekker? Ook deze vacature vind je bij ons bedrijf.

Geef je carrière een boost en ga bij ons aan de slag

Ben jij enthousiast over onze vacature en wil jij zorg dragen voor de schilderwerkzaamheden die wij uitvoeren? Solliciteer dan vandaag nog op deze functie en ga aan de slag met een van onze uiteenlopende projecten. Als je nog vragen hebt over deze rol of over het sollicitatieproces, kun je altijd contact met ons opnemen.