Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Op zoek naar het beste schilderwerk?

Of u nu op zoek bent naar buitenschilderwerk, houtrot reparatie of coating werkzaamheden, bij VML Groep uit Limmen bent u aan het juiste adres. Wij zijn specialist in schilderwerk, houtrot reparatie en expert in renovatie en coatings. Door onze ervaring, ons oog voor detail en focus op kwaliteit bent u verzekerd van het beste resultaat.

Uw specialist in schilderwerk

Uw schilderwerk is bij VML Groep in goede handen. Door het gebruik van alleen de beste producten, wij maken gebruik van Sikkens, Jansen en Repair Care, en onze ruime ervaring in het schildersvak, levert VML Groep schilderwerk van de beste kwaliteit.

Houtrot in uw kozijnen laten herstellen?

Met onze ruime ervaring weten wij bij VML Groep precies wat nodig is om houtrot te behandelen en kunnen wij, na het verwijderen van de houtrot, uw woning of pand naar oorspronkelijke staat herstellen.

Neem contact met ons op voor houtrot reparatie.

Herstel en bescherming

Is uw woning of pand toe aan een nieuwe lik verf? Ziet u bijvoorbeeld verkleuringen, barsten of krasjes op het schilderwerk? Wat uw reden ook is, VML Groep zorgt ervoor dat uw schilderwerk er weer tiptop uitziet.

Is uw gevelbekleding van hout en wilt u langdurige bescherming? Een coating kan een uitkomst bieden. Naast het aanbrengen van beschermende coatings is VML Groep expert in het specialistisch reinigen. Ook wanneer uw aluminium is verweerd zijn wij in staat uw kleur in oude staat te herstellen. Daarnaast zijn wij expert in het ‘schilderen’ van kunststof en aluminium kozijnen.

Wilt u meer informatie over coatings en renovatie neem dan contact met ons op.
vacatures, werken bij VMLGroep

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier

Telefoon

072 785 3900

E-mail

info@vmlgroep.nl

Locatie

Maatlat 19K, 1906 BL Limmen

Hulp nodig met andere projecten?

VML Groep pakt de volledige buitenschil van uw huis of pand aan. Met onze deskundigheid kunnen wij u adviseren en ontzorgen in schilderwerk, dakwerk, kozijnen en coating werkzaamheden. Bekijk onze overige diensten.