Heeft u interesse? Neem contact met ons op.

Personeel gezocht voor gevelwerkzaamheden

Uiteenlopende projecten
Uitgebreide vakkennis
Geen klus is te gek

Bij VML Groep B.V. in Limmen wordt personeel gezocht voor uiteenlopende gevelwerkzaamheden. We zijn op zoek naar enthousiaste individuen die een expert willen worden in het renoveren en verfraaien van gevels. Ben jij iemand die waarde hecht aan precisie en kwaliteit? Dan zou jij wel eens de perfecte aanvulling op ons team kunnen zijn.

Vraag ons om meer informatie!

Bij ons wordt personeel gezocht voor variërende en uitdagende gevelwerkzaamheden

In de dynamische branche van dak- en gevelwerkzaamheden wordt door ons gepassioneerd personeel gezocht. Bij VML Groep B.V. krijg je de kans om te werken met ervaren professionals die jou met open armen ontvangen. Je gaat aan de slag met diverse projecten waar jouw inzet en vaardigheden het verschil maken. Je vindt in ons aanbod onder andere de volgende vacatures:

Hiermee krijg jij de kans om jouw specialiteit in dak- en gevelwerkzaamheden elke dag in te zetten voor de meest uiteenlopende projecten bij ons gevelbedrijf.

Solliciteer op een van onze vacatures

Solliciteer vandaag nog als jij je herkent in het personeel dat door ons gezocht wordt voor gevelwerkzaamheden. Neem contact met ons op of stuur direct jouw cv en motivatiebrief door naar ons team. Jouw vaardigheden kunnen het nieuwe gezicht worden van vele huizen en gebouwen. We kijken uit naar je sollicitatie!